Za tebe je.... BOHO dizajn enterijera.

pročitaj malo opširnije o tome na ovoj stranici

šta je boho dizajn enterijera?

boho dizajn enterijera

Boho (skraćenica od "bohemian") dizajn enterijera je stil koji se fokusira na raznolikost, slobodu i kreativnost. Ovaj stil se inspiriše različitim kulturama i etničkim uticajima, te kombinuje različite boje, uzorke i teksture kako bi se postigla jedinstvena i živopisna atmosfera.

Ključne karakteristike boho stila su opuštenost, nonšalantnost i neformalnost. Nameštaj u ovom stilu je često napravljen od prirodnih materijala poput drveta, bambusa i ratana, sa detaljima poput drvenih grana i ukrasnih tkanina.

Boje u boho stilu mogu biti jarke i intenzivne, uključujući crvenu, narandžastu, žutu i roze boju. Detalji su takođe veoma važni u ovom stilu, pa se mogu koristiti paterni sa cvetnim motivima, etničkim uzorcima i geometrijskim oblicima koji se često pojavljuju na jastucima, zavesama i drugim dekorativnim elementima.

Boho stil takođe uključuje različite vrste tekstura, kao što su tkanine od lana, pamuka i jute, te ručno rađene tepihe i ćilime. Ovi elementi doprinose opuštenoj i udobnoj atmosferi u prostoriji.

Prostorije uređene u boho stilu često sadrže umetničke predmete, suvenire i druge predmete koji ukazuju na putovanja i avanture. Ovi elementi doprinose raznolikosti i autentičnosti prostorije.

Ukratko, boho dizajn enterijera je stil koji se fokusira na slobodu, raznolikost i kreativnost. Ovaj stil kombinuje različite boje i teksture kako bi se postigla živopisna atmosfera. Prostorije uređene u boho stilu su opuštene, neformalne i autentične, sa različitim elementima koji ukazuju avanturistički duh.

želiš i ti spektakularan dizajn enterijera za svoj dom?

zakaži besplatnu online konsultaciju u kojoj ću ti objasniti kako da dođeš do doma koji je baš po tvojoj meri.