Za tebe je.... INDUSTRIAL dizajn enterijera.

pročitaj malo opširnije o tome na ovoj stranici

šta je industrial dizajn enterijera?

primer industrial dizajna enterijera

Industrial dizajn enterijera predstavlja spoj industrijskog stila i funkcionalnosti, sa naglaskom na minimalistički i malo oštriji izgled. Ovaj stil enterijera karakteriše upotreba sirovih materijala poput betona, metala i drveta, kao i izostanak ukrasnih detalja i prevelike dekoracije.

U industrialnom dizajnu enterijera, dizajneri teže da istaknu prirodnu teksturu i boju materijala koje koriste. Ovaj stil često naglašava naglašava funkcionalnost nameštaja i prostora, stvarajući pritom hladniju i industrijsku atmosferu.

U prostorijama uređenim u ovom stilu, uobičajeno je da se zidovi ostavljaju neobrađenim, odnosno bez gletovanja i bojenja, a cevi i instalacije se često ostavljaju vidljivim. Takođe, industrijski dizajn enterijera često koristi otvorene police, čelične stolove i stolice, i svetiljke koje se postavljaju direktno na plafon.

Ključna karakteristika ovog stila je njegova jednostavnost i minimalizam, ali i sjajna funkcionalnost i praktičnost. Ovaj stil se koristi i u komercijalnim objektima, kao što su restorani i kafići, ali se i sve češće može primeniti i u stanovima i kućama. U proteklih 5 godina mu je popularnost drastično porasla pa ga sve češće možemo videti u domaćinstvima, svuda u svetu.

Uz to, industrijski dizajn enterijera može biti dopunjen različitim detaljima i ukrasima, poput umetničkih dela, biljaka i ukrasnih jastučića, kako bi se postigao željeni estetski efekat.

Industrial dizajn enterijera je zaista spektakularan, a uz dobrog arhitektu i dizajnera, svaki prostor može zablistati uz sjajan dizajn.

želiš i ti da imaš spektakularan enterijer u svom domu?

zatraži naš besplatni plan za uređenje tvog enterijera, personalizovan po tvojim specifičnim zahtevima i razmerama.