o meni

diplomirani arhitekta zaljubljen u dizajn i enterijere.

Moje ime je Nevena Filipović, arhitekta sam, strastveni zaljubljenik u estetiku i uređenje enterijera. Osnivač sam (i glavni arhitekta) agencije za dizajn enterijera koja je specijalizovana za stvaranje funkcionalnih, estetski privlačnih i modernih prostora.

Moje iskustvo u arhitekturi i dizajnu prostora počelo je nakon završetka master studija arhitekture u Beogradu. Po završetku studija, i nakon rada u arhitekturi i dizajnu, otkrila sam da moja prava strast leži u stvaranju prostora koji ljudima pružaju osećaj komfora i topline - jednom rečju, osećaj doma.

Volim da posvetim posebnu pažnju svakom detalju, od izbora nameštaja i materijala preko rasvete i dekoracije, kako bih zajedno sa klijentima napravila savršen sklad između funkcionalnosti i estetike. Čvrsto verujem da svaki prostor ima potencijal za transformaciju u jedinstven i funkcionalan dom, bilo da se radi o stanu, kući ili vikendici. Kao arhitekta i dizajner, moj cilj je stvoriti prostor koji je svakom članu porodice privlačan, udoban i inspirativan.
Dashboard mockup

želiš i ti da imaš spektakularan enterijer?

zakaži besplatnu online konsultaciju u kojoj ću ti objasniti kako da dođeš do doma koji je baš po tvojoj meri.