Za tebe je.... VINTAGE dizajn enterijera.

pročitaj malo opširnije o tome na ovoj stranici

šta je vintage dizajn enterijera?

vintage dizajn enterijera

Vintage dizajn enterijera se obično odnosi na uređenje prostora koje se oslanja na dizajn i stilove prošlih decenija. Uglavnom se radi o uređenju prostora u stilu 20-ih, 30-ih, 40-ih, 50-ih, 60-ih ili 70-ih godina prošlog veka. Ovaj stil karakteriše upotreba klasičnih i retro komada nameštaja, u kombinaciji sa modernim elementima koji su osmišljeni da stvore jedinstveni, živopisan izgled.

Jedna od ključnih karakteristika vintage dizajna enterijera je upotreba bogate palete boja, koja se obično oslanja na pastelne tonove, zlatne i srebrne detalje i jake, žive boje. Takođe je često prisutan i određeni print koji se pojavljuje na tapetama, zavesama, tepisima i drugim detaljima.

Ovaj stil se može primeniti na bilo koji deo kuće, od dnevnog boravka do spavaće sobe ili kuhinje. U dnevnom boravku, na primer, mogu se koristiti retro komadi nameštaja kao što su starinske kašmirske fotelje, komode ili klub stolovi, u kombinaciji sa modernim tapetama i zavesama.

U spavaćoj sobi, vintage stil može biti postignut upotrebom jastučića i prekrivača sa retro printovima, dok se u kuhinji može primeniti kombinacija modernih kuhinjskih aparata i starinskog porcelana, koji će prostoru dati jedinstven i nostalgičan izgled.

U svakom slučaju, vintage dizajn enterijera je odličan način da se unese dašak prošlosti u savremene domove i stvori živopisna i ugodna atmosfera.

želiš i ti spektakularan dizajn enterijera za svoj dom?

zatraži naš besplatni plan za uređenje tvog enterijera, personalizovan po tvojim specifičnim zahtevima i razmerama.